085 8888287 Dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00
Selecteer een pagina

Overnachten vlakbij het centrum…voor een B&B prijs

Familie Studio voor 2 tot 6 personen

* 2 x 2 slaapplaatsen
* bedbank voor 1-2 personen

* eigen douche/toilet en gebruik van volledig ingerichte keuken met vaatwasser

* voorzien van rolluiken, zodat de hitte of kou buiten blijft en je heerlijk kunt uitslapen

* ideaal voor gezin met 3-4 kinderen

* echter niet geschikt voor wie slecht ter been is (2 trappen omhoog)

 

* 5 minuten lopen van  het winkelcentrum Suydersee , De Meerpaal en restaurants.

 

* Onze gasten kunnen gratis gebruik maken van de gezamenlijke achtertuin en barbeque.
* In de zomer kun je er lekker luieren in de hangmat (we hebben er zelfs 2).

BeschikbaarheidPrijzen

Overnachting voor meer dan 2 personen?

Uniek in Flevoland
Een overnachtingsadres waar je betaalbaar kunt overnachten met 2-6 personen. Met name gezinnen kunnen bij ons betaalbaar terecht (1 kind slaapt bij ons altijd gratis). Wanneer je 2 trappen op gaat kom je in een ruimte die compact is, maar verrassend compleet.

Aan elke kant van de studio is er plek voor 2 personen onder het schuine dak (door de slaapbank kunnen 3 volwassenen los van elkaar slapen). De 7 zone matrassen liggen heerlijk en de bedden zijn opgemaakt bij aankomst. Dankzij de rolluiken kun je heerlijk uitslapen (als je dat wilt).

Waarom Midden in Dronten?
In 2004 zijn we gestart met een soortgelijke formule in Zeewolde, wat sinds 2013 is uitgegroeid tot een groepsaccommodatie tot 16 personen, ideaal voor familieweekenden (zie www.bijhetbos.nl). Toen we in 2016 in Dronten kwamen wonen en de kinderen het huis uitgingen, leek het mij leuk om ook op kleine schaal weer gasten te ontvangen. We maken het onze gasten graag naar hun zin. (vandaar hun waardering met een dikke 9,1).

Gunstige ligging.
Met de auto kun je Flevoland verkennen (15 minuten van strand en Walibi) maar je zit ook vlakbij het “Oude Land” bijvoorbeeld in Elburg of Kampen (provincie Gelderland) . Of rijdt langs de Marker Wadden en je bent binnen een uurtje in Noord-Holland.. De studio ligt op de bovenste verdieping van het huis waar wij zelf wonen maar je hebt alle privacy. En vlakbij de Haven van Dronten en op loopafstand van De Meerpaal, de winkels en restaurants van Winkelcentrum Suydersee. 

Openbaar vervoer
Ook handig is de verbinding met openbaar vervoer. We zitten 5 minuten lopen van de bushalte. Via het treinstation in Dronten (1,4 km van onze locatie) ben je binnen 90 minuten in Amsterdam.

Het appartement is compact maar verrassend compleet. Je hebt eigen douche en toilet en kunt zelf koken. Maximale verblijfsduur is 2 weken. 

Speciale Actie voor de lezers Bourgondische Beleving

 

Ter kennismaking onze speciale aanbieding bij een verblijf vanaf 2 nachten:
wij nemen de schoonmaakkosten van 35 euro voor onze rekening.
Voor  2 personen: actieprijs 35 euro pppn.
Voor 4 volwassenen: actieprijs 27,50 pppn
Voor een gezin met 2 of meer kinderen: actieprijs 20 euro pppn.

Deze actie geldt voor de eerste 10 aanvragen in 2018 en is ook geldig voor een verblijf in 2019.

Dus vraag via de contactpagina jouw 2 of meer nachten naar keuze (aankomstdag naar keuze)
en vermeld de code: BOURGONDISCH

Waarom Midden in Dronten?

1. Betaalbaar overnachten

Een gezin met 3 kinderen is veel voordeliger uit bij ons. Doordat je zelf je ontbijt kunt regelen, kun je zelf bepalen wat je eet en wanneer je het eet.
In de zomer ben je welkom om de gemeenschappelijke achtertuin te gebruiken voor je ontbijt of barbeque. Wil je toch een ontbijtpakket bestellen (7,50 euro pp), dan kan dat. We leveren ook een heerlijk plantaardig ontbijt naar keuze (5 euro pp), zodat je kunt kennismaken met hoe lekker vegan eten kan zijn.

2. Heerlijk slapen

De slaapplekken zijn onder het schuine gedeelte aan elke kant van het appartement. Ook al zitten er geen deuren in, toch heb je de nodige privacy want er zitten ca 4 meter tussen. Het voelt knus. Op de bedden gebruiken we kussen- en matrasbeschermers, zodat je altijd een schoon bed hebt. We wassen het beddengoed zelf, zodat het naar bloemetjes ruikt. NB Doordat het onder het schuine deel zit, is het niet geschikt voor de alleroudsten onder ons die zich niet meer makkelijk kunnen bewegen.

3. Eigen douche en toilet en nog meer

Dankzij de doucheunit met toilet heb je alles bij de hand. Handdoeken en washandjes en toiletpapier, douchegel en shampoo zijn inbegrepen.  Ook filterkoffie en thee, melk en suiker en schoonmaakmiddelen en vaatwastabletten en plastic zakken zijn aanwezig. En een paar spelletjes. Je mag zelfs onze wasmachine en droger gebruiken (wasmiddel aanwezig). Op verzoek regelen we voor onze allerkleinste gasten gratis een kinderstoel en campingbedje. Kortom: je hoeft alleen je kleding en toilettasje mee te nemen en de rest daar zorgen wij voor.