085 8888287 Dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 21:00
Selecteer een pagina

Overnachten in een appartement…voor een B&B prijs

Sinds 2004 accommodatie in Flevoland

In 2004 zijn we begonnen met een familieappartement in Zeewolde als onderdeel van een vrijstaande vakantievilla. Sinds 2013 is dit uitgegroeid tot een goedlopende groepsaccommodatie met 4 familiekamers. Totaal kunnen er 8 tot 16 personen slapen. We zijn gespecialiseerd in familieweekenden en weekenden voor jongeren met begeleiding. Door het familieappartement ook uitermate geschikt voor 3 generaties.

 

Het familieappartement in Dronten biedt de mogelijkheid om een oplossing te bieden voor een gezin met kinderen, wat een betaalbaar weekendje weg wil. Onze kinderen zijn inmiddels het huis uit dus hebben we plek genoeg om gasten te ontvangen.

 

We doen niets liever dan gasten blij te maken, dus heb je wensen: laat het ons weten. We maken ook altijd tijd voor een praatje als je dat leuk vindt, maar wil je liever je eigen plan trekken dan kan dat ook. We laten dat aan onze gasten over.

 

Omdat ik zelf marketeer ben, kan ik mijn ervaring ook delen met andere groepsaccommodaties (of bedrijven die zich ook richten op toeristen). Daarbij werk ik samen met Graphic Lab, die specialist is in WordPress websites (ook voor deze website). Verder ligt mijn hart bij Flevoland en draag ik graag mijn steentje bij om Flevoland als toeristische plek op de kaart te zetten, want er is van alles te beleven en te weinig mensen weten hier nog van. Bovendien ben je binnen no time in de omgrenzende provincies. Binnenkort zullen deze projecten vorm gaan krijgen, o.a. met de app/website Op avontuur in Flevoland. Tot die tijd deel ik mijn tips graag met onze gasten.

 

 

 

BeschikbaarheidPrijzen


Jullie gastvrouw is Claudia Kaldenbach. Ze doet niets liever dan gasten -en in het bijzonder families met kinderen – blij te maken:

“Midden in Dronten is bedoeld om betaalbaar een fijne tijd met elkaar te kunnen hebben, met alles wat je nodig hebt.
Je kunt heerlijk tot rust komen in een modern appartement, centraal in Flevoland. We zorgen niet alleen voor een plek voor een overnachting, maar ook voor waardevolle herinneringen
“.

Het appartement is ingericht voor een gezin met kinderen, zodat je zo min mogelijk hoeft mee te slepen. Zelfs handdoeken zijn er zodat je geen natte spullen mee naar huis hoeft te nemen. Ook ouders van studenten aan de AERES hogeschool en gezinnen die naar een congres in Swifterbant gingen komen graag bij ons overnachten.

Op AirBnB zijn we regelmatig “Superhost”, wat inhoudt dat tenminste 85% van de gasten ons met 5 sterren waardeert. We geven jullie graag ook een geweldige ervaring.